Over Kurktas.nl

Een enorme passie voor kurk.

Kurktas.nl is onderdeel van het bedrijf VanAlten.eu B.V. een groothandel in kurk. Naast het verkopen aan veel zakelijke klanten, zijn wij ons de laatste jaren meer en meer gaan richten op de particuliere markt. Om deze reden zijn wij ook de webshop Kurk & Co gestart. Hierop verkopen wij kurkvloeren, kurkwanden, prikborden, kurkschors en nog veel meer producten van kurk!

Wij mogen dag in dag uit met het mooie materiaal kurk werken en komen tot steeds meer ontdekkingen waar het materiaal allemaal voor kan worden toegepast. Zo kwamen wij op het idee om kurktassen en andere modeaccessoires toe te voegen aan ons assortiment.

Tegenwoordig is er veel ophef omtrent het dierenleed wat bij het produceren van leer en bont komt kijken. We moeten zuinig zijn op onze aarde en dus ook op de dieren. Kurktas.nl verkoopt uitsluitend 100% veganistische materialen die gekeurd zijn door de dierenwelzijnsorganisatie PETA. Wij kunnen daarom onze producten met een gerust hart verkopen omdat wij weten dat er geen enkel dier wordt aangeraakt voor ons assortiment.

Wil je meer weten over kurk en over onze tassen? Er staat al heel veel informatie op onze website, maar je kunt ons ook altijd bellen of mailen.

Bel ons

0320 – 72 40 48

Mail ons

Klantenservice@kurktas.nl

App ons

06-13405713