Verzending


Verzendmethoden

Onze pakketten verzenden wij met grotendeels met PostNL. Voor het verzenden van uw pakket kunt u kiezen uit drie methoden:
– Verzenden naar uw opgegeven adres door Post NL
– Verzenden naar een servicepunt van Post NL; u kunt uw pakket op eigen gelegenheid ophalen.
– Afhalen in ons magazijn te Zeilweg 13D op het industrieterrein Noordersluis te Lelystad.

Indien u voor 17:00 besteld en het artikel is op voorraad, verzenden wij het artikel dezelfde dag nog!


Verzendtarieven

Binnen Nederland – €6,95

Binnen België – €9,95

Duurzaam verzenden

Wij vinden het milieu erg belangrijk. Dit is ook de reden waarom wij zo gek zijn van het product kurk! Om deze duurzaamheid niet te verpesten proberen wij ook zo duurzaam mogelijk te verzenden. Wij maken bijvoorbeeld alleen maar gebruik van eerder gebruikte verzenddozen. Dit scheelt in verzendkosten maar dit scheelt ook in de bomenkap!

Annuleren en retourneren


Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Kurk&Co zal het bedrag van de bestelling (excl. verzendkosten) na het in goede orde ontvangen te hebben naar u terugstorten. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten en maatwerk, deze bestelling is na verwerking niet meer te annuleren.


Retourneren

Bestellingen/artikelen kunnen gedurende 14 dagen, ingaande op de dag van levering, aan ons worden geretourneerd. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten en maatwerk. Voorwaarde bij retournering is dat het product niet is gebruikt en wij het in originele staat ontvangen.

U dient uw artikelen terug te sturen naar het onderstaande retouradres. Kurk&Co zal het totaalbedrag van de geretourneerde artikelen binnen 10 werkdagen na ontvangst terugstorten. Verzendkosten zijn voor uw rekening. Wij adviseren om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL. Verzending van een pakket tot 10 kg (incl. Track & Trace) bedraagt daar € 6,95.

Alle annuleringen en retourneringen dienen schriftelijk aan Kurk&Co kenbaar te worden gemaakt. U kunt een email sturen naar het onderstaande adres. Vermeld hierbij in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen ook het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Kurk&Co heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.


Retouradres:

Schroefstraat 26
8223ED Lelystad
klantenservice@kurkenco.nl